RG Service er en komplett partner på service, vedlikehold og reparasjoner av anleggsmaskiner, tunge kjøretøy og andre spesialmaskiner som benyttes i anleggsbransjen. Vi er markedets mest dynamiske serviceverksted med dyktige fagarbeidere på uteserviceavdelinger og i egne verkstedhaller. Vi har egne driftsledere og mekanikere som sørger for kontinuerlig oppfølging av maskinparken på store prosjekter.

 

Verksted

Vi utfører reparasjoner, service og vedlikehold på alle typer anleggsmaskiner og tunge kjøretøy. Våre mekanikere har lang erfaring og innehar spisskompetanse på anleggsmaskiner og tilhørende utstyr. Våre verksteder i Vikersund og Solbergelva har tilpassede lokaler, spesialutstyr og kompetanse til å håndtere tungt materiell.

 

Uteservice

Vår uteserviceavdeling består av erfarne driftsledere og servicemekanikere som utfører reparasjonsoppdrag i hele landet. Vi har godt utstyrte servicebiler hvor de største lastebilene er utstyrt med alt av verktøy, sveiseutstyr, strøm, luft og kraner for å kunne utføre tunge og komplekse reparasjoner ute på anleggene. På store anlegg etablerer vi egne verkstedhaller for løpende reparasjoner og vedlikehold. Våre driftsleder sørger for koordinering av hele maskinparken i store prosjekter, i tillegg til koordinering og oppfølging av serviceavtaler med andre maskinleverandører.

 

Sveis og konstruksjon

Våre fagarbeidere i sveise- og konstruksjonsavdelingen er spesialister på reparasjonssveising av anleggsmaskiner og tyngre kjøretøy. Vi har lang erfaring og bred kompetanse innen slitestål og skuffsveising. Arbeidet utføres både på våre faste lokasjoner og i mobile verksteder ute på anleggene. Vi bygger og konstruerer med god dokumentasjon etter kundens ønske.

 

Lakk- og karosseriarbeid

Vi ufører lakk- og karosseriarbeid på anleggsmaskiner og tyngre kjøretøy. Våre erfarne medarbeidere har høy kompetanse og utbedrer skader blant annet for entreprenører og forsikringsselskap.

 

Sertifisering av anleggsmaskiner

Vi er godkjent for sertifiseringsarbeid på alle typer anleggsmaskiner. Sertifisering er pålagt fra myndighetene. Vi kan utføre kontroller på våre verksteder eller ute på prosjekter.

 

Dekkservice

Vi utfører omlegging, avbalansering, service og reparasjon av alle typer dekk til anleggsmaskiner og lastebiler. I tillegg til våre faste verksteder har vi utstyr og servicemedarbeidere som utfører dekkomlegging ute på anleggsplassene. Med et stort lager har vi kort respons- og leveringstid.

 

Delelager

Vi har et omfattende lager av deler til anleggsmaskiner og lastebiler. Vårt delelager fører også et stort utvalg av oljer og filtre.