Om Rental Group Trading

Rental Group Trading er et selskap som driver internasjonalt med kjøp og salg av brukte anleggsmaskiner. Selskapet er en del av konsernet Rental Group som er Nordens største aktør innen utleie av maskiner og utstyr til anleggsbransjen.

Maskinene som selges er primært brukt i Norge og er av høy standard både i tilstand og utstyrsnivå. Vi kan bistå som rådgivere og vi utfører verdivurdering på brukt utstyr. Vi tilbyr også maskintransport og kan utføre alle servicetjenester gjennom Rental Group Service. RG Trading har lokasjoner i Norge og Nederland.

Om Rental Group

Rental Group er Nordens mest komplette aktør innen utleie av maskiner og utstyr til anleggsbransjen. Konsernet består av spesialistselskaper med høy kompetanse og stort volum av tunge anleggsmaskiner, tårnkraner og spesialutstyr til tunnelarbeid. Rental Group ivaretar alle behov, fra små- og mellomstore til de største og mest komplekse anleggsprosjektene i markedet. Med over 100 egne mekanikere, i tillegg til faste og mobile verksteder, sørger vi for kontinuerlig vedlikehold av utstyr- og maskinpark.

Norge

Rental Group Trading AS
Adresse: Heggenveien 30, 3370 Vikersund
Postadresse: Fornebuveien 1, 1366 Lysaker
E-post: trading@rentalgroup.no

Nederland

Rental Group Trading Netherlands BV
Adresse: Vaccaweg 12, 4751 GZ Oud Gastel
Postadresse: Koelestraat 33, 4751 CA Oud Gastel
E-post: trading@rentalgroup.no